Optimizare SEO

Ce este SEO și de ce este important?
Optimizare motorului de căutare este un proces de perfecționare a vizibilității site-urilor web sau paginilor web în rezultatele motoarelor de căutare pentru anumite cuvinte sau expresii cheie.
Optimizarea SEO cuprinde două categorii mari: optimizarea SEO On-Page și Off-Page. Optimizarea SEO On-Page ajută motoarele de căutare “să înțeleagă” ce este pe site-ul tău, iar cea Off-Page arată motoarele de căutare că site-ul este de încredere.

În fiecare zi sunt efectuate online miliarde de căutări, ceea ce înseamnă trafic intens. Majoritatea oamenilor caută produse și servicii cu intenția de a le achiziționa. Unele produse sunt comercializate chiar de compania ta și pot fi cumpărate de pe website-ul tău. Pentru că aceleași produse sunt vândute și de alți comercianți, primul pas în optimizarea motorului de căutare este identificarea termenilor pe care utilizatorii îi caută, cunoscute și sub denumirea de cuvinte cheie.

Există mai mulți factori de care trebuie să se țină cont atunci când sunt determinate cuvintele cheie:

– Volumul căutării – primul factor care trebuie luat în considerare este numărul de persoane care caută de fapt un cuvânt cheie dat. Cu cât există mai multe persoane care caută unul din cuvintele cheie, cu atât traficul pe website-ul tău este mai mare.
– Relevanța – un termen poate fi căutat frecvent, dar asta nu înseamnă neapărat că este și relevant. Relevanța cuvintelor cheie sau conexiunea dintre conținutul de pe site și cerințele utilizatorului este un factor important în ierarhia rezultată în urma căutărilor.

Ce vă oferă echipa UniqIT?

⚡ Analiza website-ului
⚡ Adăugare de cuvinte cheie
⚡ Crearea meta tag-urilor
⚡ Urmărirea performanțelor site-ului din Google Anlaytics
⚡ Crearea fișierului sitemap
⚡ Crearea fișierului robots