Consultanță IT

Indiferent de afacerea pe care o conduci în aceste zile, Consultanța IT joacă un rol esențial. Cu o pasiune de a ajuta companiile să își atingă obiectivele de afaceri curente și viitoare cu soluții eficiente, UniqIT ajută la păstrarea multor afaceri precum a ta, bifând toate aspectele IT.

Indiferent daca devenim serviciul dvs. de asistență IT sau partener cu echipa dvs. tehnică existentă, va aflați pe mâini sigure cu echipa noastră plină de profesionalism.

Avem oameni calificați pentru a verifica, recomanda și implementa soluții tehnologice și vă ajută să vă mențineți în fața costului tehnologic în mod eficient, astfel încât dvs. și echipa dvs. să vă puteți concentra asupra rolului principal. Serviciile noastre permit clienților noștri să se concentreze pe ceea ce fac cel mai bine.

Consultanța IT, oferă o serie de servicii pentru a vă ajuta sa depașiți lupta de gestionare internă a rețelei dvs. de computere, backup-uri și securitate a datelor, actualizari software, conformitate, servere și sprijinirea unui număr tot mai mare de utilizatori.

Știm cum productivitatea poate fi afectată de sisteme slab performante și înțelegem frustrarea rezultată în cadrul unei organizații. Acesta este motivul pentru care avem o echipă dedicată care să ajute la identificarea și remedierea problemelor pe care le întâmpinați.

Vă vom ajuta să evitați decizii costisitoare nejustificate și să vă asigurați că orice actualizare a sistemului IT se potrivește nevoilor viitoare și este compatibilă cu restul tehnologiei.

Consultanța IT oferă servicii de sistem în jurul următoarelor aspecte:

  • Pe site-Cloud – Sisteme hibride
  • Proiectare sistem
  • Implementarea sistemului
  • Upgrade sistem