Despre Noi

UniqIT oferă soluții și servicii IT profesionale, precum și suport tehnic, atât pentru clienții de afaceri, cât și pentru utilizatorii de acasă, în locațiile noastre sau, la cerere, la sediul clienților. Serviciul UniqIT oferă în prezent servicii bazate pe contract și asistență pentru peste 2000 de PC-uri și peste 120 de servere. UniqIT este soluția pentru ameliorarea și eficientizarea activității companiei dumneavoastră.

Incepand cu 2013 compania este certificată conform ISO și ajută clienții să iși reimagineze afacerile prin construirea de soluții software/hardware cu un nivel ridicat de impact, bazate pe cele mai noi tehnologii. 

Prin acordurile noastre privind nivelul serviciilor, asigurăm reducerea timpului de oprire, disponibilitatea garantată și timpul de răspuns foarte bun. Serviciile sunt furnizate clienților noștri de afaceri conform obligațiilor noastre contractuale, ca intervenție și / sau rezolvare a problemelor într-un termen convenit în mod obișnuit.

Prin specialiștii săi, UniqIT deține abilități în domenii precum tehnologie multi-tehnică, produse software/hardware și soluții de monitorizare și se angajează să furnizeze servicii scalabile.

Serviciile și soluțiile furnizate garantează costuri mai scăzute, rapiditate și rentabilitatea investițiilor, echipa noastră reușind să maximizeze atât eficiența, cât și disponibilitatea. Suntem capabili să oferim întreaga gamă de soluții și servicii pentru infrastructuri IT de toate dimensiunile, inclusiv centre de date, baze de date și servicii web, începând de la proiectare până la implementare, gestionare și testare. Consultanții noștri vă vor ajuta să identificați orice punct slab posibil din infrastructura dvs., vor oferi asistență tehnică, vor oferi asistență pentru modernizări și migrații, standardizați infrastructura IT și echilibrați resursele pentru performanțe superioare și eficiență generală.

Gama noastră de servicii include:

⚡ Externalizare IT;

⚡ Consultanță IT;

⚡ Suport Tehnic;

⚡ Cablare structurată;

⚡ Service calculatoare;

⚡ Administrare servere;

⚡ Logo design;

⚡ Optimizare SEO;

⚡ Găzduire Web;

⚡ Comunicații VoIP PBX;

⚡ Backup;

⚡ Antivirus și Antispam.