Antivirus și Antispam

Datorita atacurilor masive din mediul online, care devin din ce in ce mai raspandite, inclusiv spam, virusi sau malware protejarea dumneavoastra nu mai este optionala.

Echipa UniqIT utilizeaza ultimile tehnologii software in depistarea software-ului rau intentionat pentru clientii nostri pe absolut toate server-ele noastre.

Software-ul antivirus este folosit în general pentru prevenirea și eliminarea virușilor. De asemenea, poate detecta și elimina adware, spyware și malware.

Serviciul de e-mail este unul din mijloacele moderne de comunicare, care s-a dezvoltat progresiv in ultima vreme, si care este utilizat de catre toate companiile ca un element de o importanta majora a comunicarii.

Cu ajutorul acestui serviciu se pot trimite informatii importante si confidentiale, drept pentru care acest serviciu trebuie neaparat folosit impreuna cu o solutie antivirus sau antispam.

Fiecare mail va fi scanat automat de server si vom notifica clientul in timp real de actiunea pe care acesta a avut-o asupra mail-urilor sale.

In eventualitatea in care ar lipsi una din cele doua componente, respectiv e-mail si/sau serviciul de securitate a comunicatiilor, pot duce la pierderea anumitor oportunitati de business.

Lucrăm zi și noapte pentru cea mai bună protecție în fața atacurilor cibernetice! Soluțiile de securitate cibernetică configurate și instalate de echipa noastră protejează datele clientilor la cele mai inalte standarde.
O parte din aceste solutii de securitate conțin pe lângă protecția antivirus și alte module precum antispam, firewall, control parental și lista poate continua.