Administrare Servere

Administrarea serverului este procesul de monitorizare a tuturor resurselor de sistem asociate serverului, pentru a înțelege modelele de utilizare a resurselor lor și pentru a le optimiza în consecință, așa incat să oferim o experiență mai bună utilizatorului final.

Se asigură că serverul este capabil să găzduiască aplicațiile dvs. oferind suficiente date referitoare la performanțele sistemului de operare, oferind astfel o monitorizare completă a aplicațiilor și a serverului de rețea și vă oferă o privire corectă asupra funcționării sistemului dumneavoastră.

Doar simpla prezență în mediul online a firmei pe care o administrați nu este un element suficient pentru a oferi clienților experiența pe care aceștia o caută pe website-ul companiei. Este necesar ca site-ul pe care este prezentă compania în mediul online să fie eficient și să funcționeze optim astfel încât oricine acceseaza pagina respectiva să nu întampine dificultăți. Una dintre „piesele” cele mai importante în cadrul unei infrastructuri IT pentru orice pagina web o reprezintă serverele.

Echipa UniqIT oferă monitorizarea serverului în timp real și generează notificări în cazul unor probleme de performanță, și va furniza o perspectivă completă asupra cauzei principale a problemelor și vă va ajuta să le rezolvați rapid.

Beneficiile serviciilor de administrare a serverului:

  • Lucrări pe server realizate corect. Ar trebui să lăsați întotdeauna munca aceasta către profesioniști. În felul acesta îți vei oferi liniștea sufletească știind că serverul tău este gestionat corect de oameni care știu ce fac.

  • Reducerea costurilor. În loc să angajați un administrator de sistem cu normă întreagă (care poate fi destul de costisitor), puteți obține un plan de administrare a serverului și puteți economisi sute (dacă nu mii) de lei lunar.

  • Griji mai puține. De ce ar trebui să vă faceți griji pentru actualizările și securitatea serverului dvs. 24/7, când puteți avea experți care se ocupă de serverul dvs.? Nu este necesar să rămâneți la curent cu ultimele versiuni de securitate, serverul dvs. va fi îngrijit.

  • Timp rapid de transformare. În funcție de experți și de experiența sistemelor implicate, timpul de schimbare pentru problemele și sarcinile serverului este destul de rapidă. Așadar, în loc să pierdeți ore în ceea ce privește depanarea și cercetarea, puteți avea experți să lucreze pe serverul dvs. și să rezolvați probleme în câteva minute. Acest lucru depinde în continuare de gravitatea și complexitatea problemei în sine, dar atunci când este comparat faptul că managerii de server experți lucrează pe serverul dvs. este mult mai rapid decât dacă faceți singur.

  • Disponibilitate 24/7. Majoritatea companiilor de administrare a serverelor sunt disponibile 24/7 (cel puțin noi suntem) și acest lucru este strâns legat de timpul de transformare rapidă. E ora 3 dimineața într-o sâmbătă? Nici o problema! Suntem disponibili și gata să vă ajutăm.