Office 365

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 este creat cu scopul de a oferi ajutor semnificativ pentru a realiza mai multe aplicații Office inițiatoare, cu atribuții smart din cloud, respectiv securitate la nivel ridicat.

Ce este Office 365?

Office 365 este o suită de programe și servicii oferite de Microsoft sub forma unui abonament bazat pe cloud. Microsoft 365 include aplicațiile Office solide pentru desktop, cum ar fi Word, PowerPoint și Excel. De asemenea, se obține spațiu de stocare online suplimentar și funcții conectate la cloud, care permit colaborarea în fișiere, în timp real.

Cui îi este destinat?

Office 365 este destinat atât companiilor mici și mijlocii, cât și companiilor mari cu peste 300 de utilizatori, realizând cerințe precise legate de confidențialitatea, securitatea, respectiv administrarea datelor.
Pachetul Office 365 cuprinde dreptul de folosire pentru suita Office Online: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher și Acces, dar și aplicații de distribuire a fișierelor, conferințe online, mesagerie instant. Accesul la aceste aplicații se poate efectua prin intermediul unui abonament lunar.

Beneficii Office 365:

  • Mobilitate – angajații pot lucra de oriunde, de pe orice aparat. Și pot colabora în timp real dacă au acces la o conexiune internet. Documentele, email-ul, calendar, contacte, site-urile de colaborare vor fi disponibile oriunde, oricând e nevoie de ele.
  • Protecția datelor – pe măsură ce este nevoie de mai mult (sau mai puțin) resursele pot să fie ajustate corespunzător în funcție de necesitățile de moment
  • Optimizare – Cu Office 365, beneficiezi de siguranța datelor și de backup securizat prin păstrarea datelor în siguranţă, în Cloud, pe serverele Microsoft;
  • Angajați eficienți – angajații pot lucra la distanță de pe orice dispozitiv și pot comunica rapid prin email, mesaje instant, conferințe audio și video și pot colabora atunci când creează documente. Toate fără costuri de instalare hardware și probleme masive de configurare.
  • Update și upgrade permanent – Este inclus fiecare nou upgrade pentru a avea întotdeauna cea mai actuală versiune, imediat ce aceasta devine disponibilă.
  • Soluții în cloud, fără servere – Totul se configurează ușor și funcționează eficient, rapid și simplu, în cloud.
  • Disponibilitate – un pachet Office 365 asigură o disponibilitate de 99,9% a serviciilor IT
  • E-mail personalizat cu numele firmei – te poți conecta ușor, rapid și sigur cu partenerii și clienții tăi. Bucură-te de aplicații mobile și desktop pentru conferințe audio-video HD dar și de instrumente de productivitate și raportare rapide, sigure și ușor de folosit.
  • Instrumente de colaborare – lucrează cu cele mai populare și sigure instrumente de colaborare în timp real. Obține suita Office, email, spațiu de stocare și instrumente de colaborare, într-un singur pachet personalizabil.
  • Stocare si partajare de documente per utilizator- 1 TB in cloud cu OneDrive
  • Sincronizare eficientă
  • Asistență 24/7 – servicii de suport prin telefon 24/7.
Beneficii Office 365 Business Office 365 Business Premium Office 365 Business Essential
Gazduirea e-mailului cu o cutie postala de 50 GB si adresa de domeniu de e-mail particularizat n/a da da
Versiunile desktop ale aplicatiilor Office 2016: Outlook; Word; Excel; PowerPoint; OneNote (plus Access si Publisher; doar pentru PC) da da da
Versiunile web de Word; Excel si PowerPoint da da – plus o versiune web de Outlook da
O singura licenta acopera 5 telefoane; 5 tablete si 5 computere PC sau Mac per utilizator da da n/a
Stocarea si partajarea fisierelor cu 1 TB de spatiu de stocare in OneDrive da da da
Intranet la nivel de firma si site-uri de echipa cu SharePoint n/a da da
Intalniri online si conferinte video pentru pana la 250 de persoane n/a da da
Hub pentru lucrul in echipa pentru a conecta echipele cu Microsoft Teams n/a da da
Lasati-va descoperit si dezvoltati relatiile cu clientii cu Outlook Customer Manager n/a da da
Va gestionati afacerea mai bine cu Microsoft Bookings n/a da n/a

CONSULTANTA

Procese de analiza a nevoilor clientilor in vederea indentificarii versiunii Office 365 ideale, cat si solutii de minimizare a impactului asupra activitatii curente.

MIGRARE

Procese Lift & Shift, pentru a face tranzitia la suita Office 365 mult mai facila si pentru ca adoptia acesteia prin utilizatorii companiei sa fie mai rapida.

IMPLEMENTARE & ADMINISTRARE

Prin intermediul unei echipe de specialisti certificati Microsoft, disponibila 24 x7, pentru administrarea serviciilor Office 365.

Toate acestea garantează rezultate mai bune pentru compania ta!